HTML

Hello

Fúvószenekar. Kis közösség. Jó kis csapat. Összetartók és egyre jobbak.

Friss topikok

Linkblog

Elindult!

2010.01.21. 22:09 CitromBandi

Helló mindenkinek!

 

Citrom Band. Azaz a demecseri fúvószenekar. Már lassan 28 hónapja. Nem is olyan sok. Fiatal csapat, de lelkes. Az idén januárban újúlt erővel indultunk neki ennek az évnek. Célok, álmok, és a valóság. Sokat kell még tanulnunk.

Ma fontos próba volt. A karmester megkapta a zenekartól az első TAMBURBOTJÁT. Igaz, egy egész estém ráment, de profi bot lett. Ez a sokadik karmesterpálca után már igazi érdekességnek számított. Ja, igen a karmesterpálcák azok törnek. Illetve letörik belőlük egy-egy darab. nem is értem miért kell vele csapkodni. Na meg leejteni. Megjegyzem nem használ neki. Viszont most már van próbapálca, pót-próba pálca, van fellépő pálca, és van nagyon márkás fellépő pálca is. Mindegyik jó vakarózni is....

Menetelés. Mennyi mennyi munkával jár.. mert ugye meg kell tanulni egyszerre lépni...stb. és amiko rmár azt hiszi valaki, hogy ennyi elég.. jön a kotta problémája. Hogy kellene növeszteni még egy kezet, ami tartja? Mert ugye kívülről megtanulni szinte lehetetlen... Mondom én. Szóval menetkottatartó. A boltokban újonnan aranyáron. Máshol, használtan alig. 5 hét alatt sikerült összeszednem 12 db-ot. Komolyan mondom....mi kerül azon annyiba? Még Veszprémből is küldtek. Na azt összehozni...  Ennyivel már nagyrészt megoldódik a menetelés kottával probléma.

A mai próbán a fő szál a Tequila volt. Só és citrom nélkül. Megígértem, hogy ha teljesen elfújjuk, megtanuljuk, akkor megkóstoljuk. Felelőtlen voltam?  Hm. Persze csak a 18 éven felüliek.

Na elsőre ennyi. Ja, még valami.... Jól szólnak a harsonák.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://citrombandi.blog.hu/api/trackback/id/tr831691485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása