HTML

Hello

Fúvószenekar. Kis közösség. Jó kis csapat. Összetartók és egyre jobbak.

Különös éjszaka volt

2010.02.07. 04:48 CitromBandi

Szombat....Bál. Jól indult. Megbetegedett a teljes Tenor kürt sor. Az egyik kis trombitást cigizés miatt eltiltották a szülők... hm.

Tequila.

A többiek időben érkeztek, befújtak, minden tökéletesnek tűnt. Karmesternek eszébe jut, kellene kotta a kisgítő kürt-nek és pozanoknak... VAN. Hoztam.

Karmester észbe kap. próbálni kellene, amit még együtt sosem.... Ok, összefújjuk.

Tequila.

Behangolás, mindenkijó. Van még húsz perc kezdésig. Húbameg, We are the world......na majd lesz valami. Sztem tudják. Nem nehéz.

Tequila.

Kezdődik, bepakolás, sikerült, Kisdobosbéciholvan? Hazament mer lázas. Ok. Szamosmenti, Cha-cha-cha, közönségsiker. We are the world - köszi a besegítést, bárki is volt az. Közönségnek tetszett. AbbaGold, nagy siker.... Húmostmijön?

Tequila.

Holkellet volna beszállni? Karmester mér négynegyed? Mivan? Talánittmost belépek, ok, megy ez.... Holvan a dallam? Mivanmár? Hol lépjek be? Karmester int, full inprovizáció, saxisolo húdejo, megint nincs trombita, húde furaígy, közönségnek tetszik..... a vége összejön, jó lezárás, végevan. Karmester ihat. Jó neki.

Tequila.

Ráadás, majdnem második ráadás, jóóóóvolt. Dobosok előre, saxis minek, de megy.

Tequila.

Nagyasiker, jó a kaja, mert nem káposzta. Megkóstoltuk a tequilát, só, citrom, jóa pia. Jók a csajok, jó a buli. Nelegyen vége, minekjönnek értem, te hívtad bmeg, namindegy sziasztok.

Tequila.

Sokáigtart, mikormegyünk, ezekmegmeddigtáncolnak, abbahagyták, nem szól semmi, utolsó üveg pezsgő nem kellene.... na mindegy jöhet. Jó buli volt, jó a zenekar, jó a kis csapat, jók a csajok. Nézz rám és elolvadok.

Tequila.

Hajnal 5, mindennek örülök.

TEQUILA  .................................

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://citrombandi.blog.hu/api/trackback/id/tr231735552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása